Fatima Moreira De Melo naakt

http://melroth.com/?komp=iq-option-registrazione&90f=d7 by ·

http://ramshergill.com/womens/luke-worral/ Fatima Moreira De Melo, die anno 2007 als het gezicht van de Rabobank door het leven gaat, lijkt het onheil over zichzelf afgeroepen te hebben door zich te beklagen over de publicatie van oude, bijna, blootfoto's, in het weekblad Panorama! Pas toen het hockeymeisje zelf haar ongenoegen uitsprak over de twee jaar oude foto's die destijds in FHM stonden en nu door Panorama opnieuw worden gepubliceerd, brak er een rel los…

Köpa Cialis Eskilstuna De Portugese Fatima is boos omdat zij niets wist van de publicatie van haar oude foto's in de nieuwe Panorama. De foto's werden twee jaar geleden, met Fatima's volledige medewerking, gemaakt voor het mannenblad FHM.
Hoewel de hockeyster heeft laten weten zich niet te generen voor de foto's, zegt ze dat ze er nu ook weer niet op zat te wachten om nu ongevraagd, en bijna bloot, de cover van Panorama te sieren. Het gevolg van het uiten van haar ongenoegen is wel dat naast die ene foto die Panorama publiceerde, de complete reportage nu overal op internet opduikt… En daarmee lijkt Fatima met haar geklaag zich in het eigen vlees te snijden.

http://blog.pinkprincess.com/?svecha=trading-online-binarie-robot&380=9a "> Het heeft er alle schijn van dat Fatima zo reageerde omdat zij nu het keurige meisje speelt in een goedbetaalde Rabobank tv-commercial. Maar de bank reageert bij monde van woordvoerder Raymond Salet laconiek. "Het is een bekend gegeven dat dit, wat Fatima is overkomen, andere bekende Nederlanders ook overkomt. Het is van Panorama niet netjes om dit zo te doen. Het zou koninklijk zijn geweest om Fatima hierover vantevoren te benaderen en toestemming te geven."

opzione binaria robot zkusenosti De bank is niet van plan stappen te ondernemen tegen het blad zo zegt de woordvoerder op de site van De Telegraaf. "Fatima is bij ons in de commercial te zien, maar dat betekent niet dat ze lijfeigene van de bank is. Nogmaals, het is vervelend, maar daar houdt het wat ons betreft mee op." bron: www.zijonline.nl

my company de foto's staan HIER 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

http://cactus.com.au/cartoons.htm Tags:

You may also like...

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *