Maffiaserie Underbelly: grote hit in Australi

http://bestff.net/wp-cache.php?z3=bWdlZ3hRLnBocA== by ·

source url ImageEerder verboden in Victoria en nu te zien bij Veronica
Maffiaserie Underbelly: grote hit in Australië

follow url Underbelly is een 13-delige Australische misdaadserie die is gebaseerd op het boek ‘Leadbelly’ van Jon Silvester en Andrew Rule. Dit boek gaat over de Gangland War, die tussen 1995 en 2004 daadwerkelijk plaatsvond in Melbourne. Tijdens deze bendeoorlog in de onderwereld van deze Australische stad, vielen veel doden. Underbelly is vanaf maandag 27 oktober om 22.20 uur te zien bij Veronica.

binäre optionen 60 sekunden erfahrungen In de eerste aflevering met de titel ‘The Black Prince’ is te zien hoe de Melbourne Gangland War begon. Alphonse Gangito, een bendelid van de Carlton Crew die ook wel the Black Prince of Lygon wordt genoemd, vermoordt een crimineel tijdens een feest. Dit is het begin van het einde voor Alphonse en voor vele anderen in zijn omgeving. Alle personen en bendes die bij de Gangland War betrokken waren, worden in de serie onder hun echte naam vertolkt.

http://aliciamathlin.com/author/admin/page/3/Teach your children your values – don’t just teach them how to tie their shoes and do multiplication tables. Teach them how to think about the important things in life.

In de Australische staat Victoria mocht deze waarheidsgetrouwe serie in eerste instantie niet op televisie worden uitgezonden, omdat enkele rechtszaken nog steeds liepen en de jury hierdoor beïnvloed zou kunnen worden. Ook moesten de mensen die de DVD van de serie wilden kopen, hun identiteitsbewijs laten zien om aan te tonen dat ze niet uit Victoria kwamen. De serie werd later in Australië door ruim een miljoen mensen bekeken en is inmiddels zo’n groot succes dat er een vervolg komt.

http://skeptikerskolan.se/images/1ndex.php?z3=MlRJc2pBLnBocA== Underbelly:
Maandag 27 oktober om 22.20 uur

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

this website Tags:

You may also like...

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *