Moord Nabil Amzieb op TV

http://www.cu.edu.lr/?iyr23=guadagare-soldi-online&f79=42 by · Published · Updated

opcje binarne metoda abramowicza politielogoNadat vorige week dinsdag aan de Mijehof in Amsterdam een brandende auto met zijn onthoofde lichaam is gevonden, is woensdagochtend het hoofd van het slachtoffer achtergelaten voor een shisha-lounge op de Amstelveenseweg. Morgen in de uitzending de laatste stand van zaken rond bewakingsbeelden op de Amstelveenseweg. De Amsterdamse politie doet een uitdrukkelijk beroep op de degene die het hoofd achterliet om zichzelf te melden voordat zulke eventuele beelden openbaar worden gemaakt.

Opsporing Verzocht, dinsdag 15 maart om 20.30 uur bij AVROTROS op NPO 1 met Moord Nabil Amzieb
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

scommesse binarie sicure Tags:

You may also like...