Ais Lawa Lata verzorgt optreden tijdens de Pasar Makanan in dierenpark Taman Indonesia

http://mhs.se.loopiadns.com/evenemang/page/6?wc-ajax=get_refreshed_fragments by ·

http://apisalud.es/?culture-universelle-dissertation Taman Indonesia organiseert het weekend van 16 en 17 september een markt vol Indonesische lekkernijen, recepten en ingrediënten, de Pasar Makanan. Het hele weekend kun je genieten van kruiden en producten uit Indonesië, authentieke recepten en alle informatie die je wilt weten over de Indonesische keuken. Verschillende Indische kokkies maken hun specialiteit uit het verre oosten.. Onder andere diverse soorten kroepoek, sambals en saté is er het weekend te verkrijgen. Op zaterdag speelt de live band Krontjong Toegoe Modern en op zondag verrassen de zangers Mick en Henk het publiek met een Indische chansons en oude rock n roll nummers. Als bijzondere act komt Ais Lawa Lata op zondag langs voor een spetterende show.

klik hier voor het originele artikel

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

You may also like...