Duo Faith steekt ‘Jaren komen, jaren gaan’ van Koos Alberts & Christa in een nieuw jasje

grafici trading online gratis by ·

browse this site De op 10 februari 1963 geboren Hans Snoek groeit op in Den Bosch. Hans is al heel lang met muziek bezig. Na vele jaren in de bouw te hebben gewerkt besluit Hans, die de hele dag door zingt, om zang lessen te nemen als hij zijn “spaan” aan de Wilgen hangt.Familie, vrienden en kennissen in zijn omgeving sporen Hans meer en meer aan om iets met zijn stem te gaan doen. Uiteindelijk hakte zijn dochter (Mariska) de knoop door.Hans is een podium beest op en top. Naast zijn solo optredens is Hans nu met zijn dochter op het podium te aanschouwen.

klik hier voor het originele artikel

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

You may also like...