Eerste editie Carnaval Hits Café vindt plaats bij Café de Slijterij aan de Heuvel 42 in Tilburg

opzioni binarie strategie 15 minuti by ·

Tadalafil Oral Strips Online Zaterdag 16 december is het feest, dan vindt de eerste editie van het Carnaval Hits Café plaats. Twaalf feestartiesten treden op, er zijn TV opnames en de toegang is gratis.Joyce de Volder, oprichter van de pagina Carnaval Hits, waarop feestartiesten worden gepromoot, heeft dit jaar samen met Sander Verhoeven de organisatie op zich genomen voor het evenement. Twaalf artiesten zullen de boel op zijn kop gaan zetten in Café de Slijterij aan de Heuvel 42 in Tilburg.Iedereen is welkom. De toegang is gratis, maar vol is vol.

klik hier voor het originele artikel

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

You may also like...