Martin Sterken laat met ‘Een echte vriend een hele andere kant van zich zien

a fantastic read by ·

http://braerestaurant.com/?dutuna=%D8%AE%D9%8A%D8%A7%D8%B1-%D8%AB%D9%86%D8%A7%D8%A6%D9%8A-%D9%8A%D8%A7%D9%86%D8%BA-%D8%A8%D8%A7%D8%BA%D9%88%D8%B3&113=2d Martin Sterken keert terug op het podium! In de Nederlandstalige muziekwereld is deze top-producer en hitschrijver bekend geworden van o.a. Jannes, Bouke, Harten 10, Martin Dams, Henk Wijngaard, Wimmie Bouma en vele anderen. Met zijn splinternieuwe single "Een echte vriend" laat Martin een hele andere kant van hem zien. De invloeden van zijn voorbeelden George Baker en Smokie zijn duidelijk hoorbaar en hiermee komt een stijl weer tot leven dat geliefd is bij vele mensen.

klik hier voor het originele artikel

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

You may also like...