Pet en John scheuren door het hele land met BETS!”

opcje binarne kto zarabia by ·

http://gryphus.com.br/?sokerpt=conta-demo-op%C3%A7%C3%B5es-binarias&1ba=cd Op de 11de van de 11de gaven Pet Raket en John Kanon het startschot voor de komende carnavalsperiode met hun gloednieuwe party singel. In hun speciaal ingerichte bus scheuren ze vanaf nu door het hele land met hun single “BETS”.Het is weer een heerlijke stamper geworden waar menig polonaise op gelopen wordt. Dit Brabantse partyduo timmert reeds een aantal jaren aan de weg en zijn niet meer weg te denken in de party scene. Met hun hits als “Nasibal”, “Tante Riet”, “Polska Party” en“Is dat je Helm?” is BETS de zoveelste hit op rij.

klik hier voor het originele artikel

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

You may also like...