Waylon gaat naar het Eurovisie Songfestival

i need to buy Priligy without a prescription in San Antonio Texas by ·

buy strattera no prescription autotrading iqoption Na maanden speculeren bracht AVROTROS donderdag 9 november het verlossende woord: Waylon gaat volgend jaar Nederland vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival in Lissabon, Portugal.

free forex price alerts Met zijn eerdere, zeer succesvolle deelname in 2014 met The Common Linnets, legt Waylon de lat hoog en gaat hij in mei 2018 met maar één doel naar Portugal: het winnen van het Eurovisie Songfestival.
AVROTROS gaat de komende maanden met Waylon en zijn team aan het nummer en de act werken. De halve finales van het Eurovisie Songfestival staan gepland op dinsdag 8 mei en donderdag 10 mei. In welke halve finale Waylon gaat optreden wordt op een later moment bekendgemaakt. De finale vindt plaats op zaterdag 12 mei in de MEO Arena in Lissabon in gastland Portugal.
Donderdagochtend werd er geteased met onderstaande video, waarin er al een beetje uit opgemaakt kon worden dat het om Waylon gaat:

source site

klik hier voor het originele artikel

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

You may also like...